För att be om redigering av rättigheter på Wiki, klicka här.

Mall:AttGöra/doc

Från FamilySearch Wiki
Hoppa till navigering Hoppa till sök

<img class="FCK__MWIncludeonly" src="spacer.gif" _fckfakelement="true" _fckrealelement="8" _fck_mw_includeonly="true">

[[Kategori:Mall dokumentation<img class="FCK__MWNoinclude" src="spacer.gif" _fckfakelement="true" _fckrealelement="7" _fck_mw_noinclude="true">]]<img class="FCK__MWIncludeonly" src="spacer.gif" _fckfakelement="true" _fckrealelement="6" _fck_mw_includeonly="true"><img class="FCK__MWNoinclude" src="spacer.gif" _fckfakelement="true" _fckrealelement="5" _fck_mw_noinclude="true"> Denna mall kan läggas till varje artikel som en påminnelse av saker som fortfarande behöver göras på artikeln för att slutföra den. Många gånger kan en författare bara ha möjlighet att bidra med vissa delar av en artikel. Genom att använda den här mallen kommer visa/tillåta andra att lägga det saknade och nödvändiga innehållet för att slutföra artikeln.

Kategorisering[redigera wikitext]

Sidor som innehåller den här mallen kommer automatiskt att ingå i Kategori:Att göra (såvida du inte använder kategori= parametern, som beskrivs nedan)

Användning[redigera wikitext]

Infoga enkelt mallen i toppen av en artikel eller stycke/sektion genom att skriva {{AttGöra|dina ATT GÖRA kommentarer här}}.

I allmänhet bör du ange de uppgifter som behöver göras, t.ex., {{AttGöra|Ange källor för citat.}}.

Om du använder mallen endast för dokumentation, kan du undertrycka "Att göra" kategorin genom att lägga till en tom "kategori" parameter, e.g., {{AttGöra|En sak som behöver göras.|kategori=}}.